6 mars 2016
10:30

Öja FF

Referat: Veberöds AIF - Öja FF

Idag har första matchen i DM för P14 spelats. Öja FF har därför varit på besök i Veberöd för bortamatch mot Veberöds AIF. De fjorton killarna har, enligt rapporterna, skött sig på bästa sätt.

Matchens inledning var lite darrig men relativt snabbt tog Öja över kommandot och målen trillade in med lagom stor marginal. 4-0 var ställningen i paus där Malte stod för 2 baljor, Nils 1 mål och Hugo 1 mål. Det fina halvtidsresultatet var en produkt av aggresivt försvarsjobb över hela banan, fyndigt och rörligt anfallsspel och god aptit framför mål.

Killarna visade god attityd och följde upp första halvleks resultat med ytterligare två mål. Exekutörer var Nils och Max. Alla killar kan känna sig nöjda och rapportören på plats imponerades av den fina inställningen. I slutskedet fick hemmalaget en tröstreducering och slutresultatet kunde skrivas till 6-1. Bra start på DM!

Nu väntar ordinarie träningar i veckan (måndag och onsdag) innan nästa match i DM ska spelas, den på söndag 13 mars mot Sövestads IF nere på Sandskogens IP.